Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Διακοπή για διαφημίσεις #2

Κατόπιν εκτάκτου συσκέψεως που έλαβε χώρα στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, ο υπουργός, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος (ή "Σαλώμη", κατά τον κ. Γ. Καρατζαφέρη), αποφάσισε να θέσει σε ισχύ τη νέα διεθνή διαφημιστική εκστρατεία της χώρας μας, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

Ο κορμός των παλαιότερων διαφημιστικών σλόγκαν "Live your myth in Greece" (εμπνεύσεως Δημητρίου Αβραμοπούλου) και "Explore your senses in Greece" (εμπνεύσεως Φάνης Πάλλη-Πετραλιά) παραμένει ως έχει και, απλώς, γίνονται ορισμένες επίκαιρες τροποποιήσεις.
Το δε σλόγκαν του 2008 "The true experience", εμπνεύσεως Αρούλη, αποσύρεται από τον ίδιο τον υπουργό, λόγω υπακοής στο δόγμα Καραμανλή "σεμνότητα και ταπεινότητα" (άλλη σλογκανάρα κι αυτή!).

Το διεθνές ειδησεογραφικό πόρταλ "Εν πλω" (με την ευγενική αρωγή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της C.I.A., της κατά φαντασίαν προέδρου Χίλαρι Κλίντον και του βρεφονηπιακού σταθμού "Τα Ζουζουνάκια") κατόρθωσε να εισχωρήσει στο γραφείο του υπουργού (απομίμηση "Σάτο" είναι, αγορασμένο από το "ΙΚΕΑ" Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στις 23/10/2007) και να (υπο)κλέψει τα νέα σλόγκαν (που είναι εμπνευσμένα από την πρόσφατη απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας), τα οποία σας παρουσιάζει ευθύς αμέσως:

α) Live your stink in Greece!

β) Explore your senses in Greece - especially your smell!

Σύμφωνα με ανασφαλείς πληροφορίες, τα ως άνω αναφερόμενα σλόγκαν θα υποβληθούν από την χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Σκουπιδολαγνείας "Trash me baby 2008", που θα διεξαχθεί στα Άνω Λιόσια Αττικής σε άγνωστο χρόνο (Μέγας Χορηγός Διοργάνωσης: "Tuboflo" - Τώρα και με άρωμα μπριζόλας).
Επειδή, όμως, δεν κάνουμε μισές δουλειές (υπο)κλέψαμε από το γραφείον (ή το πεδίον) του Άρεως και τις αφίσες της νέας διαφημιστικής εκστρατείας. Ιδού:
.

Αφίσα 1

Αφίσα 2

7 σχόλια:

issallos είπε...

ok φιλε....μιας και εισαι στην ερευνα εχεις δει καδο ανακυκλωσης τωρα τελευταια; Ο καδος αδειος και γυρω του τα ανακυκλωσιμα ολα πεταμενα !!!!!Το ιδιο συμβαινει και με το μηχανημα ανακυκλωσης του ΑΒ Βασιλοπουλου..ολα απεξω πεταμενα! Ποιος θα τα μαζεψει; Δηλαδη απ οτι φαινεται κανουμε ανακυκλωση μετα αντιπροσωπου !!!!! Φοβερη ρατσα οι Νεο-Ελληνες!!!!!

Εν Πλω είπε...

Φίλε Ίσαλε, νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται σ' αυτόν τον τόπο είναι ανακύκλωση μυαλών...

Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στην μπλογκόσφαιρα! :)

Μαριάννα είπε...

Καλα εισαι φοβερος! Να τα προτεινεις πραγματικα στο Υπουργείο!!!

Εν Πλω είπε...

Λες να τα υιοθετήσουμε και επισήμως ως κράτος; Τώρα που το σκέφτομαι, γιατί όχι; Ας πούμε και μια φορά την αλήθεια!

Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

Υ.Γ.: Δεν μπορώ να δω το μπλογκ σου (ή δεν έχεις...).

Μαριάννα είπε...

Το δεύτερο!:) Θέλω να φτιάξω όμως. Μέχρι το πάσχα λέω......

salepi είπε...

σου χω κιάλλη μια φωτό τραβηγμένη στο μοναστηράκι (το ναό της ευωδίας)

http://www.flickr.com/photos/salepi/1843516634/in/set-72157603221736676/

Εν Πλω είπε...

Χα, χα, χα! Πού να τους έλεγε και ν' αφήνουν σκουπίδια!
Η φωτογραφία σου παίρνει μια σίγουρη υποψηφιότητα για την επόμενη διαφημιστική εκστρατεία της Ελλάδας στο εξωτερικό!
Εύχομαι τότε να είναι υπουργός ο... Σπήλιος και όχι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!!! :)