Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2006

Νέα αποκάλυψη-σοκ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Της εκτάκτου συνερ-γάτας Ttallou

Μορφή "χιονοστιβάδας" (μέρες που 'ναι...) έχουν λάβει οι πάσης φύσεως πινακίδες-έργα τέχνης που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.



















Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη του "Εν πλω" για την πινακίδα που τοποθέτησαν έντρομοι οι κάτοικοι γνωστής περιοχής των Αθηνών περί απαγόρευσης της ουρήσεως σε σημείο-"φονιά" (οδηγίες επιβίωσης στο προηγούμενο ρεπορτάζ), το Γραφείο Βορείου Ελλάδος του μπλογκ μας, μεταδίδει ότι παρόμοια τραγικά περιστατικά ανά την Ελλάδα έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα και απειλούν το ηρωικόν έθνος με αφανισμό!
Για το λόγο αυτό, οι κάτοικοι της αγνής -και τιμημένης- ελληνικής επαρχίας απεφάσισαν να αναλάβουν δράσιν, μιμούμενοι τους πεφωτισμένους συμπατριώτες τους της πρωτευούσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απεδείχθησαν μάλιστα και πιο ευρηματικοί.
Στην -πάντα ερωτική- συμπρωτεύουσα, για παράδειγμα, δεν περιορίστηκαν σε πινακίδες περί απαγορεύσεως της ουρήσεως (σκέφτηκαν οι άνθρωποι: "και καλά, να μην κατουρήσουν εδώ, αλλά πάνω τους θα τα κάνουν;"), αλλά έδωσαν και τη λύση για τυχόν... ασυγκράτητους που θα βρεθούν στο σημείο-μηδέν!
Όπως μπορείτε να δείτε στην αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσιεύουμε (πάνω), διαθέτουν σε όσους επιθυμούν να αφήσουν τον... ουρο-οβολόν τους, την παγκόσμια ευρεσιτεχνία του "κατρουλοσέντονου"! Το ειδικό "κατρουλοσέντονο" με αδιάβροχο λάστιχο, είναι τόσο επαναστατικό, που κλειδώνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ακόμη και το παγιωθέν ρητό "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"! Κι αυτό, αφού με το "κατρουλοσέντονο" δεν χρειάζεται να σκουπιστείτε, ούτε να το σκουπίσετε! Κάνετε ό,τι κάνετε (τέλος πάντων) και τ' αφήνετε εκεί κατουρημένο! Δικό σας είναι, άλλωστε; (!).

















Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, όμως, δεν σταματά εδώ. Το δαιμόνιο Γραφείο Βορείου Ελλάδος του "Εν πλω", διεξήγαγε πολύμηνη και εξαιρετικά επίπονη έρευνα (άξιος ο μισθός του) και αποκαλύπτει άλλη μια πινακίδα-σοκ, που αναμένεται να σκανδαλίσει το χριστεπώνυμον πλήρωμα και να προκαλέσει την μήνιν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστοδούλου (επρόκειτο να ασχοληθεί και η Εκκλησία της Κύπρου, αλλά επί του παρόντος είναι απησχολημένη με ζητήματα διαδοχής).
Το ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε προέρχεται από την ακριτική Ξάνθη. Όπως κι εσείς μπορείτε να δείτε, στο σημείο-τζι που εικονίζεται, αναδεικνύεται η εκπληκτικού μεγέθους ευγένεια που διέπει τους κατοίκους της επαρχίας μας (εν αντιθέσει με τους άξεστους πρωτευουσιάνους, ημών συμπεριλαμβανομένων).
Ο συντάκτης της πινακίδος, δεν απαγορεύει ρητώς, κατηγορηματικώς και γενικώς την ρίψιν απορριμμάτων (όπως θα έκανε ένας Αθηναίος - άντε κι ένας Θεσσαλονικεύς). Όχι! Απαγορεύει να πετιούνται ΜΟΝΟΝ τα μεγάλα σκουπίδια. Αλλά και σ' αυτό δεν είναι απόλυτος. Αν -σώνει και καλά- εμείς έχουμε βάλει σκοπό της ζωής μας να πετάξουμε μεγάλα σκουπίδια, δεν πρέπει να απογοητευθούμε. Αρκεί να τον πάρουμε τηλέφωνο (χρέωση από κινητό τηλέφωνο: 143 ευρώ/σκουπιδοσακούλα) και... "θα τα βρούμε, βρε αδερφέ"!
Αν, όμως, φανούμε γαϊδούρια (τα τζυπραίικα εξαιρούνται) και δεν τηλεφωνήσουμε, θα κληθούμε (δικαίως) να πληρώσουμε πρόστιμο. Τώρα, το πού θα μας βρει ο συμπαθής κάτοικος της Ξάνθης για να μας ζητήσει μετά τα ρέστα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία (απευθυνθείτε στον συνάδελφο Χαρδαβέλλα, προκειμένου να διαβείτε τας "Πύλας του Ανεξηγήτου")...

Μείνετε συντονισμένοι. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο και οι πινακίδες αφασία!!!